3.1.2020
V budějovické menze můžete dostat čerstvé jídlo za rozumnou cenu
Věren úsloví „Jednou tam musíme všichni…“ zavítá do velkokapacitního stravovacího zařízení – tedy do menzy – každý student. Nakolik se tam vaří z předvařených surovin a polotovarů? Vyzkoušeli jsme menzu při Jihočeské univerzitě, která sice nepatří mezi ty největší, přesto jen loni naservírovala strávníkům milion a čtvrt jídel.
- Další články k tématu:
- Bojují o zdravější školní jídelny. Narážejí na všeobecnou pohodlnost
- Co jedí ve škole děti: víc než chuť je důležité splnit normy
- Jak se vaří ve škole, kde si děti přidávají i nenáviděné ledvinky
- Jak jíst zdravě a netloustnout? Zapomeňte na kalorie a vážení porcí
- Šetřit na jídle se nevyplatí. Tělo pak vystaví účet, tvrdí Filip Sajler
Zdroj: Hobby iDnes.cz